Űrutazás

Űrutazás
Mindenki azt gondolta, hogy ez csak néhány kiváltságos, szakképzett embernek sikerülhet, de általunk elérhetővé válik bárki számára. Egy olyan élmény, amit sosem fog elfelejteni. Megszemlélheti a csillagokat, visszatekinthet gyönyörű Földünkre 100 km-es távolságból, és átélheti a súlytalanság állapotát.

Kiképzés, orvosi vizsgálat:
A program magában foglalja az orvosi vizsgálatot, melynek során szakorvosi csapat eldönti az alkalmasságot a repülésre. A repülés előtt részt kell venni egy edzés programon, ahol szakképzett oktatók felkészítik Önt az űrutazásra különböző szimulátorok segítségével. (repülési szimuláció, Zero –G repülés, jet repülés)


Az űrrepülő:
A speciális, hosszú fejlesztést igénylő repülőgép megtervezésekor a szakemberek nagyon körültekintően jártak el. A gép megfelel minden biztonsági követelménynek, független fel- és leszállási rendszerrel rendelkezik és 4 bármikor leállítható és újraindítható rakétahajtómű mozgatja. A pilóta mellett egy űrturista utazhat.


Repülés:
Az indulás a Curacao űrrepülőtérről történik.
Az utazás közben közvetlenül a pilóta melletti ülésből élvezhetik az extrém kalandot. Miután a pilótával együtt leellenőrizték a gép műszaki állapotát, az űrutazás kezdetét veszi.
Felszállás után 58 mp alatt átlépik a hanghatárt, majd 2 percen belül már gyorsabban száguldanak egy golyónál, és elérik a MACH 2.9-et, melyet még az F-16-os pilóták sem tapasztalhatnak meg.
60 km-es magasság elérésekor a pilóta kikapcsolja a hajtóműveket és megkezdődik a parabolikus repülés. 5-6 percig megtapasztalhatják a súlytalanság állapotát, miközben a gép eléri a 103 km-es magasságot, ahonnan megcsodálhatják a Föld görbületét és a fényes csillagokat a fekete égbolton.
Ezután a gép visszaindul, a manőverek közben a 4,5 G-t is megtapasztalhatják 10-20 mp-ig. A 25 perces siklás közben még élvezhetik a látványt. A repülési idő kb. 60 percet tesz ki.
 

Jelentkezés:

A jelentkezési folyamat már elindult, amennyiben valaki szeretne bekerülni az első 100 űrturista közé, akkor érdemes minél hamarabb felkeresnie irodánkat. 


Részvételi díj: *47.900.000 Ft/fő-től

* Az árból kedvezmény nem érvényesíthető!

Részvételi díj tartalmazza:
- utazás menetrendszerinti repülőgéppel Curacaoba
- 3 éj szállás luxus hotelben, reggelivel
- transzferek a repülőtér a szállás és a repülő bázis között
- űrprogram, orvosi vizsgálattal
- biztosítás a repülő programra 

Részvételi díj nem tartalmazza:
- repülőtéri illeték
- kiegészítő tréningek
- vízum díj
- baleset-, betegség- és poggyász biztosítás a repülésen kívüli időtartamra

 

Kapcsolat